Pienso para caballos

Diferentes caballos tienen diferentes necesidades, por eso tenemos una gama de alimentos para caballos que se adapta a sus necesidades, diseñado para mantenerlos sanos y fuertes. 

cavalls pinsos ecologics

Piensos personalizados por caballos

La fórmula de pienso se puede adaptar a las necesidades de cada explotación. Los componentes e ingredientes, así como las cantidades de la mezcla, se pueden modificar para adaptarse a las necesidades específicas del ganado.

Tacs pinso ecològic Salelles

Tacos

Para la suplementación de alimentos de ganado vacuno y equino en extensivo durante el período invernal le proponemos los tacos que fabricamos en la Bodega Cooperativa de Salelles. 

Què són?

És un pinso complementari en forma de pèl·let rectangular de 4 a 6 cm de longitud  i 1,8 cm d’amplada. 

Aquests tacs es destinen principalment per explotacions que poden patir escassedat de pastures, o que imperativament han d’administrar  de farratges amb un valor nutricional baix durant l’hivern. A més, en aquest moment,  bona part del ramat està al terç final de gestació, i  començaran la major part dels parts a finals d’hivern. Per tant, cal cobrir els requeriments nutricionals addicionals que puguin derivar de la
gestació, i en casos de parts hivernals la lactació.

Avantatges

L’administració de tacs facilita les actuacions del ramader, no es necessiten instal·lacions, es pot aplicar directament a terra. Si s’aplica farina a terra, part se l’emporta el vent, i part es perd entre la vegetació, com també passa amb el granul·lat estàndard.  En ambdós casos hi  haurà una part del concentrat que l’animal no aprofitarà. 

Palatalabilitat

Els tacs agraden molt als animals. Sovint s’utilitza l’administració per facilitar el maneig o s’aprofita per controlar el bestiar.

Època de consum

Des de les primeres glaçades al mes d’octubre/novembre fins a la primavera. També durant l’estiu.

Quantitat a administrar

Per eugues màxim 2 kg per animal i dia.