El Celler Cooperatiu de Salelles compta amb diferents activitats, entre les quals la fabricació de pinso, l’agrobotiga i el celler.

Qui som

El Celler Cooperatiu de Salelles és una cooperativa agrària amb gairebé 100 anys d’història. Va ser fundada l’any 1926 amb la finalitat de reduir despeses i millorar el preu del vi mitjançant l’elaboració en comú.

El món ha canviat molt des de llavors i la Cooperativa ha hagut d’anar-se adaptant a les noves situacions havent d’ampliar infraestructures i iniciant noves seccions o tancant-les segons les necessitats del moment.

Cooperativa Salelles historia

Activitat Pinso

El 1930 es va començar a construir un molí triturador de cereals, farratges i lleguminoses, que més endavant donaria lloc a la fàbrica de pinsos. Al 1957 es va construir un magatzem al costat per tal d’ampliar la capacitat, l’èxit va desbordar la cooperativa i es va començar a plantejar la construcció d’una fàbrica de pinso nova. L’any 1964 es van construir dues naus adossades, que és on s’ubica la fàbrica de pinso. Des d’aleshores fins a l’actualitat aquesta és l’activitat principal de la Cooperativa.

Compromesos amb la producció local i la sostenibilitat

A partir de l’any 2004 la Cooperativa va apostar per la producció de pinso ecològic. Inicialment la producció de pinso ecològic era molt petita però amb els anys va anar guanyant pes. Amb el temps la Cooperativa es va acabar convertint en un referent a Catalunya pel que fa a la producció de pinso ecològic. Actualment el pinso ecològic és l’activitat principal de la Cooperativa.

Formulem i preparem el teu pinso

Has pensat en tenir una fórmula pròpia per alimentar el teu bestiar? Si et dediques a la cria de bestiar, ets al lloc adequat! A al Cooperativa de Salelles contem amb un equip de professionals amb gran experiència en la creació de pinsos, que t’assessoraran en el que faci falta.

Pinsos ecològics i convencionals de fabricació pròpia.

Laila LailaLaila Laila
09:45 14 May 22
Molt bé. Sempre atents i disposats a ajudar-te. Gràcies
Jordi LJordi L
09:59 08 Feb 22
Preu correcte i sabem del que venen. Recomanable per comprar coses relacionades al sector agrari i també coses de queviures
Tenen de tots els productes agrícoles i ramaders i tambe es tenda de productes de km 0 fruites formatges vins de tot
danja farmdanja farm
20:15 25 May 21
Visca el pinso ecològic
js_loader

Segells de Confiança