Cooperativa de Salelles

Al teu costat des de 1926

A la Cooperativa de Salelles apostem per la innovació i l’excel·lència en els nostres productes.

Cooperativa-Salelles-foto-aèria

Celler Cooperatiu de Salelles

La nostra missió és fomentar l’ecologia i el cooperativisme com a estil de vida, per tal de cuidar la nostra salut i la del nostre planeta.

Contribuïm a la conservació del medi ambient, aconseguint així un món més sostenible i segur, perquè segueixi sent el millor lloc on viure. Pel nostre futur i pel dels que vindràn després!

La nostra experiència i el constant esforç per oferir als clients un pinso que compleixi amb tots els requisits legals i amb els més elevats estàndards de qualitat ens han de permetre assolir el nostre principal objectiu: seguir sent l’alimentació ecològica de referència per les explotacions ramaderes catalanes.

Fabricació de pinso ecològic

L’experiència d’una Cooperativa centenària que ha sabut mantenir l’excel·lència dels seus productes i l’aposta per la constant innovació ha fet que siguem pioners i que ja comptem amb 20 anys d’experiència fabricant pinso ecològic.

Aquesta experiència ens permet oferir als nostres clients els pinsos amb els més alts estàndards de qualitat.

Pinsos ecol`ògics

Apostem per la innovació i l’excel·lència en els nostres productes.

Formulem i preparem el teu pinso

 Contem amb un equip de professionals amb gran experiència per la creació de pinsos, incloient els nutrients essencials per garantir la salut del animals i així obtenir un resultat perfecte. 

Agrobotiga

A l’agrobotiga podràs trobar-hi: alimentació i vins, llavors i planter, productes ecològics de proximitat, pinsos ecològics i convencionals de fabricació pròpia, productes fitosanitaris i eines per l’agricultura i ramaderia.

Els nostres clients

Laila LailaLaila Laila
09:45 14 May 22
Molt bé. Sempre atents i disposats a ajudar-te. Gràcies
Jordi LJordi L
09:59 08 Feb 22
Preu correcte i sabem del que venen. Recomanable per comprar coses relacionades al sector agrari i també coses de queviures
Tenen de tots els productes agrícoles i ramaders i tambe es tenda de productes de km 0 fruites formatges vins de tot
danja farmdanja farm
20:15 25 May 21
Visca el pinso ecològic
js_loader

Pinsos ecològics de confiança

Segells de confiança