Fabricació pròpia de pinso ecològic creat a partir de matèries primes d’alta qualitat i seleccionades amb gran detall.  

Eco pinso ecològic

A la Cooperativa de Salelles fabriquem pinso ecològic i comptem amb una completa gamma per tot tipus de bestiar, adaptada a cada etapa productiva i de creixement. D’aquesta manera podem garantir la salut, la força i el bon desenvolupament del bestiar. 

Comptem amb diferents formats: sacs,  big bag i granel, per adaptar-nos a les necessitats de cada explotació.
Des de la Cooperativa de Salelles també realitzem visites a les granges per tal de poder elaborar pinsos amb composicions específiques en funció de les necessitats.

El nostre objectiu és millorar la salut del bestiar fomentant pràctiques sostenibles i reduint l'impacte al nostre entorn.

Cooperativa de Salelles ecologic

Gamma de pinsos

Apostem per la innovació i l’excel·lència en els nostres productes.

Formats

Farina

Farina pinso ecològic

Granulat

Granulat pinso ecològic

Tacs

Tacs pinso ecològic Salelles

Envasat

A granel

Big Bag

Pinso big bag Cooperativa de Salelles

Sacs

Sacs pinso ecològic Cooperativa de Salelles
Fabricant pinso Cooperativa Salelles

Pinsos de qualitat

Els pinsos ecològics són més saludables pel medi ambient i pels animals. Els ramaders ecològics produeixen un producte segur i d’alta qualitat. A més, els nostres experts en nutrició treballen per formular un pinso ecològic que satisfaci les necessitats específiques de cada animal.

Pinsos transport Celler cooperatiu de salelles

Formulem i preparem el teu pinso

Has pensat en tenir una barreja pròpia per alimentar el teu bestiar? Si et dediques a la cria de bestiar, ets al lloc adequat! A al Cooperativa de Salelles contem amb un equip de professionals amb gran experiència per la creació de pinsos, incloient els nutrients essencials per garantir la salut del animals i així obtenir un resultat perfecte. 

Segells de Confiança